Νέα ηχομπάρα της LG Electronics με τεχνολογία Adaptive Sound Control


Η LG Electronics ανακοίνωσε την διάθεση της νέα ηχομπάρας 2.1 SK4D η οποία αποδίδει πλούσιο ήχο και ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες που συμβάλλουν σε μια απρόσκοπτη εμπειρία ακρόασης.

Η νέα πρόταση της LG ενσωματώνει την τεχνολογία Adaptive Sound Control που αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, η ηχομπάρα SK4D μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από το smartphone μέσω Bluetooth, ενώ είναι συμβατή με τηλεχειριστήρια, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεοράσεις της LG, ασύρματα μέσω Bluetooth.

H νέα ηχομπάρα της LG ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της και για την ισχυρή απόδοση ήχου, κάνοντας την παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών ακόμα πιο συναρπαστική.

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>