Μεταλλικό μαγιό. Η extreme επιλογή για το καλοκαίρι 2020! Πώς να το συνδυάσεις;


Προκειμένου να δώσουμε μια άλλη… νότα στο καλοκαίρι του 2020, μπορούμε να εξετάσουμε και να δοκιμάσουμε πιο extreme επιλογές, όπως είναι το μεταλλικό μαγιό.

Εξάλλου, το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και εμείς οργανωνόμαστε σιγά σιγά για να είναι, όσο το δυνατόν γίνεται, ξέγνοιαστο. Μπορεί η φετινή χρονιά να ήταν ιδιαίτερη και απρόβλεπτη, μα δεν χρειάζεται αυτό το μοτίβο να ακολουθήσει και τις καλοκαιρινές διακοπές.

Με τι αξεσουάρ συνδυάζεται το μεταλλικό μαγιό;

Το μεταλλικό μαγιό λοιπόν, αποτελεί την τάση στα μαγιό που λατρεύουν celebrities και influencers. Και είναι λογικό πως και μόνο ότι ακούει κανείς τη λέξη «μεταλλικό», σκέφτεται αμέσως πως είναι λαμπερό, άρα και τολμηρό. Αλλά γιατί να μην τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα;

Όσο για το πώς να το συνδυάσεις, εμείς σου έχουμε μερικές φωτογραφίες για να πάρεις έμπνευση, όπως γυαλιά και κολιέ σε κοντινή με το μαγιό απόχρωση ή κρίκους ασημένιους. Πάντως, δεν είναι απαραίτητο να είναι ολόσωμο αλλά μπορεί να είναι και μπικίνι, μα το ιδανικό είναι αυτό που βολεύει εσένα στο σώμα σου:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

10 μοναδικές ιδέες για το βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ σου!

Μαγιό. 8 προτάσεις για εσένα από τις πιο εντυπωσιακές celebrities!

Η Σάλμα Χάγιεκ με μαγιό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ατενίζει… χελώνες στην παραλία!

Source link

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>