Κορίτσια δώστε βάση: 3+1 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σας! – Έρωτας και Σχέσεις


Πόσες ώρες έχεις χάσει κι εμείς μαζί να περιμένουμε μια απάντηση από τον καλό μας ή τον υποψήφιο καλό μας; Άπειρες! Δείτε όμως και πως μπορείτε να τον τρελάνετε με ένα και μόνο μήνυμα! Ατάκες .. που θα τον ξεσηκώσουν!

Αγχώνεσαι, νευριάζεις, απογοητεύεσαι μέχρι να ανάψει η πολυπόθητη ένδειξη του μηνύματος στο κινητό σου. Δες όμως 4 λόγους για τους οποίους εκείνος δεν απαντά, τουλάχιστον όχι άμεσα.

1. Το βρίσκει περιττό.

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζεις ότι οι άντρες δεν είναι και τόσο ομιλητικοί και ότι σε ένα ξερό ΟΚ μπορεί να κρύβονται ολόκληρα νοήματα. Εσύ μπορεί να μιλάς για 10 λεπτά για ένα θέμα και εκείνος να απαντήσει μονολεκτικά ή αόριστα. Είναι έτσι κατασκευασμένοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, οπότε αν του έστειλες τις εντυπώσεις σου για το νέο επεισόδιο της σειράς που του αρέσει ,μην περιμένεις να απαντήσει και πολλά. Αν όντως θέλεις να του πεις κάτι σημαντικό, πάρτον τηλέφωνο.

2. Είναι απασχολημένος.

Μπορεί να οδηγεί, να αντιμετωπίζει το αφεντικό του ή να είναι με κάποιον πελάτη. Λογικό άρα να μην απαντήσει αρκεί μετά να σε πάρει πίσω ή να σου στείλει μήνυμα. Πάντως μέχρι να δεις τι συμβαίνει μην τον βομβαρδίσεις με κλήσεις και μηνύματα που ζητάς τα ρέστα.

3. Το ξέχασε.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ελάχιστες φορές. Αν το κάνει συχνά τότε δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά. Πάντως εσύ μην του δώσεις τη χαρά να του θυμίσεις την ύπαρξή σου. Τις περισσότερες φορές δεν αξίζει.

4. Δεν τρελαίνεται και τόσο για σένα.

Σε μια χαλαρή σχέση ο ένας από τους δύο το βλέπει υπερβολικά… χαλαρά. Δηλαδή θα θυμηθεί τον άλλον μόνο όταν θελήσει να τον δει και δεν θα απαντήσει στα μηνύματα που είναι γενικού περιεχομένου. Χρειάζεσαι μια τέτοια σχέση;

Έρευνα: Πρέπει να ανταλλάσσουμε καθημερινά ερωτικά μηνύματα με τον σύντροφό μας! Μάθε γιατί!

Sexting μηνύματα έρευνα

Το sexting σώζει τις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα της καθημερινότητας του σύγχρονου ζευγαριού. Το sexting, δηλαδή η ανταλλαγή ψηφιακών μηνυμάτων με πονηρό περιεχόμενο, συγκαταλέγεται ήδη στην κατηγορία των προκαταρκτικών.

Είναι πιο σημαντικό απ’ όσο νομίζεις. Όπως επιβεβαιώνει η έρευνα του Σεξολογικού Ινστιτούτου Kinsey, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 140.000 ατόμων από 200 χώρες του κόσμου, τα 2/3 των ανθρώπων στέλνουν καθημερινά τουλάχιστον ένα πονηρό SMS ενώ το 1/3 εκπέμπει βρόμικα μέσω των inbox στα social media. Κατά μέσο όρο 67% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε πως στέλνει ερωτικά μηνύματα προς μία ή περισσότερες ψυχές. Το 2012 το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 21%.

Ο πιο “μηνυματικός” λαός σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα είναι οι Αμερικανοί, ενώ ακολουθούν οι Νοτιοαφρικανοί, οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες.Source link

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>