Κίτρινο: Το πιο παιχνιδιάρικο και αισιόδοξο χρώμα που πρέπει να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Το κίτρινο, είναι από τα πιο θετικά, παιχνιδιάρικα, αισιόδοξα και ζωηρά χρώματα. Επίσης σύμφωνα με την πρόβληψη του Ινστιτούτου Χρωμάτων Pantone, για το 2021, είναι η χρονιά του. Πράγμα που ήδη έχει διαπιστωθεί αφού υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις του κίτρινου, που παρελαύνουν στις πασαρέλες των Spring 2021 συλλογών.

Λέμε ναι, στο κίτρινο της υπερβολής, της αισιοδοξίας, της θετικής σκέψης, που έχουμε τόση ανάγκη. Ειδικά τώρα, στην εποχή που διανύουμε. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να βάλουμε χρώμα στις εμφανίσεις μας, δίνοντας μια φωτεινή πινελιά. Είναι χρώμα που συνδυάζεται αρμονικά με άλλα χρώματα και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες αλλαγές στους συνδυασμούς σας με μικρές κινήσεις. Από κρύους τόνους έως έντονα χρώματα που σηματοδοτούν την άφιξη του καλοκαιριού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κίτρινο στα αξεσουάρ ή στα παπούτσια της επιλογής σας. Ίσως το μόνο πράγμα που πρέπει κανείς να προσέξει είναι ότι εάν είστε λευκοί, οι τόνοι κίτρινου που είναι πιο κοντά στους παστέλ τόνους μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε λίγο πιο ανοιχτόχρωμοι, κάτι που μπορεί εύκολα να ισορροπηθεί ενισχύοντας τα με διαφορετικές επιλογές χρώματος.

Εμπνευστείτε από τις καλύτερες street style εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση φορώντας το πιο παιχνιδιάρικο-αισιόδοξο-ζωηρό χρώμα της χρονιάς.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>