Καίτη, 36 ετών: Είμαι έγκυος από τον κουμπάρο μου. Η πεθερά μου φταίει για όλα – Έρωτας και Σχέσεις

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Καίτης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 36χρονη Καίτη είναι 9 χρόνια παντρεμένη, με ένα αγοράκι 7 χρονών. Ζει καταπίεση και άγχος από την πεθερά της, η οποία ζει μαζί τους. Η Καίτη έκανε σχέση με τον κουμπάρο της, ο οποίος είναι επίσης παντρεμένος και τα έχουν 3μιση χρόνια. Έχει μείνει έγκυος από τον κουμπάρο τώρα και εκείνος αντέδρασε γιατί νόμιζε ότι η Καίτη το έκανε επίτηδες. Η Καίτη ξέρει ότι δεν μπορεί να φορτώσει στον άντρα της το παιδί γιατί προσέχανε. Η Καίτη ρίχνει το φταίξιμο για ότι έγινε στην πεθερά της και στον άντρα της, που άφησε την μάνα του να μείνει μαζί τους. Σκέφτηκε να μιλήσει στην γυναίκα του κουμπάρου της. Το μόνο που την νοιάζει είναι να μεγαλώσει το παιδάκι της με τον πραγματικό του πατέρα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: “Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου”

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:Source link

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>