52χρονος Μάκης: “Μετά από 35 χρόνια γάμου δεν έχω αντοχές” – Έρωτας και Σχέσεις

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 52χρονου Μάκη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “The Booth” στο Open!

Ο Μάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ερωτικό τομέα με την σύζυγο του. Οι δυο τους είναι 35 χρόνια μαζί και ενώ εκείνος θέλει να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί της εκείνη σπάνια ενδίδει και όταν τελικά, μετά από μεγάλη πίεση, την πείθει του ζητάει μεγαλύτερη διάρκεια.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 24 ετών: “Δεν θέλω να επιστρέψω στον πρώην μου ο οποίος…”

Η Άννα είχε σχέση εξ αποστάσεως και ξεκίνησαν τα προβλήματα λόγω της απόστασης και για αυτό χώρισε. Αυτός κάνει προσπάθεια να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα δεν είναι βέβαιη ότι θέλει να ξαναγυρίσει σε αυτή την σχέση.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Αννίτα, 38 ετών: “Η μητέρα και η πεθερά μου δεν δέχονται να μου κρατήσουν τα παιδιά”

Η Αννίτα, 38 ετών, ήταν άνεργη για πολλά χρόνια και τώρα ξεκινάει δουλειά σε μία εβδομάδα. Η πεθερά της και η μητέρα της δεν δέχονται να της κρατήσουν τα παιδιά, κυρίως το μικρό γιατί είναι ζωηρό και τώρα πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε την ιστορία στο Athensmagazine.gr:Source link

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>